orkar inte ...

orkar inte blogga så mycket nu eftersom jag är i kläppen men uppdaterar mins en gång om dan !:)
imån kommer malin !:thumbup: taaagggga !<3

nytt

har köpt ny tröja och täckisar !:D lägger upp bilder på torsdag, då kommer mamma m sladd!
peace!

sleeep time!

ååh jag saknar min malin !♥ men nu ska jag sova , imån blir de ännu en dag i backen !:) men jag ahr 5 prov när jag kommer tbx till skolan  :O och de är as mycket man ska läsa till varje... kommer fan inte klara de :(
peace!
underbara fina och saknade rebecca får stå för bilden !♥

nu blire sova och imån åka efterlängtade skidor !:)

sov gott !

om jag kunde få hålla om dig varenda dag, de va så himla mysigt !♥

nu är jag framme i kläppen, men de suger när inte malin är här ! :( men de är bara bita ihop... hon kommer ju på torsdag :D
+++ jag är så himla kär känns de som.. en sån himla härlig känlsa !♥

värsta dan i mitt liv ! ;(

i bilen på väg till kläppen :D kommer hem nästa söndag m bloggar ändå, lånat mosters internet :thumbup: de är ha varit värsta dagen i mitt liv ! tror aldrig jag har grinat så här mycket i hela mitt liv ;( .... VILA I FRID ÄLSKADE OLIVIA !


hahaa

ja igår va jag hos malin hela kvällen eller rättare sagt hela natten. men måste skynda mig nu, ska ju iväg till minnesstunden !
peace!

blir en härlig kväll

kommer bli en underbar kväll mäd malin ! men jag har ingen aning om vad vi ska göra men vad vi än gör blire roligt :thumbup: nu måste jag packa... eftersom min far ska ha packningen i kväll eller imån bitti när dom åker (jag åker ju dit på eftermiddan. jag ska ju på minnesstund för olivia!). uppdaterar senare ikväll.
peace!

vaken

vakna nyss.... blev inge kb idag :thumbdown: men kanske hittar på nå annat. nu ska jag kolla lite på teve sen ska jag göra mig iordning, ringer kanske malin och kolla om hon drog till kb eller inte :) sen ikväll ska jag fan ut och lämna burkar som klassen ska sälja..... dom skulle ha kommit och hämta dom förra veckan :S dom får bara mindre tid att sälja!
peace!
MISS THAT TIME BABES!<3

i wanna be like u

jag älskar din klädstil. ska nog fan ta och skaffa en sån stil !:D

va m mig ?

någooon som vill va m mig ?:D riiiiiing/smsa (mp)

jag vill va rik !

vem har aldrig drömt om att va rik ?! liksom tänk vad mycket saker man kan köpa, allt man vill... då kan man köpa en as dyr systemkamera och slippa spara liksom :thumbup: :thumbup: men man kan ju bara drömma vidare ! ;(
peace!

boooring

har så himla tråkigt... och jag vet inte om jag ska åka till kb imån eller om jag ska va hemma så jag kan bli helt frisk till kläppen. mn jag har inte varit i kb på typ 100 ååår :mad: bara lääängtar dit! så de blir nog de om jag får för min mamma :thumbup:
peace!

dagens outfit


dagens låt

please don't leave me

tjoooo!

drar till stan snart ! hoppas att jag ser malin !! hon svarar inte på tlf... bloggar sen.
peace!

jag glömde ropa högt hur vacker du verkligen är för mig !<3

vakna för en timme sen. men har nyss gått upp hur sängen ! ska för bi skolan idag, eftersom jag ska ha m mig läxa till kläppen :( sen efter påsklovet har jag typ 5 prov! och de är as mkt.... nu ska jag äta lite frukost sen ska jag göra mig iordning, sen kanske jag åker till stan och säger hej till malin så kanske hon vill följa m till skola å kan vi äta mat där !:)
peace!

sängen snart då!

nu har jag kollat klart på bellatyra show de va rätt kul faktiskt! men nu ska jag kolla lite på tv sen ska jag göra mig klar för sängen ! skriver mer imån !:)
peace!
<3

bella & tyra show om 40 min !

jag ska kolla på bella och tyra show som börjar snart !! de är så roligt för dom är ju som dom är ! de visas live på bella och tyras bloggar kl 21.oo:) !

blogg.se suuuger

jävla blogg.se de suger verkligen ibalnd !!!

lunch m malin !<3

malin kom hit och åt lunch m lilla mig ! <3 men de blev typ bara en halv timme:( men men alltid något !:)<3

saaaknar tiden m dig !

jag saknar kungsberg m dig och dig överhuvUtaget!! jag hoppas vi hinner träffas innan jagb åker till kläppen !!<3 men du kommer ju va m i kläppen halva veckan !! ska bli så himla kul.. !
ÄLSKAR DIG BÄSTAVÄN!<3


min frukost

+en macka

våffeldagen

idag äre våffeldagen så ikväll blire våFFlor :)
SMARRIGT !


hemma idaag!

jag blev hemma idag med... jag ha varit hemma sen tisdags :( så jävla förkyld. men jag kanske ska till dagiset imån :) får se!
peace!
SAKNAR MIN MALIN! INTE TRÄFFAT HENNE PÅ 1 VECKA !:(


juste....

jag va på avslutning m bandyn idag... och jag vann en t-shirt! hahah och de va såå pinsamt att gå ner och hämta den!;) de va en helt vanlig svart m ett s märke på !

blev en kväll hos jossi !

har ganska nyss kommit hem från jossi, vi kolla de på bellatyra show och åt pocorn.. maja va också mäd. men jag är igentligen sjuk.... men nu ska jag nog sova , blir ingen prao för mig imån . men på fredag kanske!
jag ska göra en ny design, men de blir nog imån !
peace!
ÄLSKAR MINA VÄNNER <3

Vila i frid, Olivia !<3

vila i frid underbara olivia.. inte träffat dig på typ 4 år.. ändå grät jag floder när jag hörde att du gått bort:'( men du va en underbar människa de tror jag alla tyckte. nu blire minnes stund på söndag.
VILA I FRID!<3

Med PLUUUUTTEN !:D<3

nu är jag m malin och jag ska på träningen om jag hittar skjuss för pappa är inte hemma :P har inte så mkt mer att skriva men sen ska vi väl typ ut i solen och gö någe :)
MITT KÄRA LAAAG !:D<3

DU är underbar !!:)

kom nyss hem från skolan, äte mellis. sen ikäll ska jag va i kyrkan en och en halv timme :S men nu kolar jag på simsons :D haha men skriver nog mer ikväll !:)
ÄLSKAR DIIIG <3333

Vill haaaa dig nuuuuu !!

ikväll blire kungsberg m plutten !!:) ska bli skojjigt.. men nu ska jag ta och äta lite mellis, syns senare !<3

fall inte för den som inte är beredd att ta emot dig..

kollar på bandy nu på tvn .. de går ju riktigt bra fär saaaik !:) jobba på nu ! imån äre öppet hus på skolan :S hahaha kl 18 kom vettja xD nu ska jag kolla om de finns nå gott att äta xP

HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLTIMME!!!!

vart en sväng hem till mig på håltimmen !:D jag och malin !<3333 vi kollar på juno ... den är ass bra ju .... men nu ska vi snart till skolan igen :P

va ett tag sen nu !

nu vare ett tag sen jag blogga ... men nu äre nya tag :P aja va på semifinal idag m bandyn vi kanske gick vidare :P hahaha <33 aja älskar er mina brudar !<3

RSS 2.0