MISSAN!!!:D

nu åker vi och hämtar missan sanrt !:)<33 älska de !!

(lagt upp den här bilden föryút men hade ingen annan :P)

SEMI

kom till semi på tidningscupen och mötte ett ganska dåligt lag men inte fick vi in den där j*vla bollen i mål!! sen på saddendeath (stavning?) fick dom in ett mål och då vinner dom ju.... men sånt händer , nya tag nästa år.. men jag kanske ska sluta på fotboll menmen nu ska jag äta :)


Hare gött!

sån vill jag ha !!:)

jahapp

va i kungsberg idag ju. gick bra ända till slutet :/ jag ramlade och slog svanskotan :( har så j*vla ont, och jag som ska spela tidningscupen de kommer ju funka br5a. men ska upp och äta mat nu så skriver mer i kväll om jag orkar


Hare gött !

Läs malinsblogg vettja (klicka på bilden för att komma dit)

älska kungsberg !

nu har jag tränat gick skit bra men jag blev som vanligt inte uttagen till match :( men sånt är lovet. mn nu ska jag titta på tv med pappa och pernilla och käka godis :) sen blire sova för imån bär de av till kungsberg må jag lova, jag fanny och maja ska dit och åka snowboard ingen kan veta hur de kommer sluta ;) hahaha vi träffar kanske malin och alicia där. sen kanske min kära kompis i bandylaget ska dit så då kanske jag ser henne , trevligttrevligt. jag måste skärpa mig och ladda upp bilder på denna datorn och jag har en massa filmer som ska upp hit på bloggen oxå. vet inte hur jag ska hinna :P men ses imån då.


Hare gött!

 

Träning !

har ganska nyss kommit hem från skolan.. jag och malin håller på med en mjukis dräkt som sitter i hop ! dom kommer bli skit snygga. min kommer bli rosa med grått i luvan och en grå bokstav som jag kommer ha på min ficka och malins kommer bli turkos med grön mupp och grönt i luvan :) lägger upp bilder sen när dom är klara ! snart så ska jag äta kvällsmat eller om mer än en timme;p  men sen efter de ska jag på bandyträning, ska bli skojjit. sen blir de hem och fortsätta ladda ner beck :D jag och malin ska ju ha beck maraton och mys kväll nästa helg! de kommer bli fun. men nu ska jag göra nått annat .


Hare gött!

kungsberg !<3

kom hem från skolan nyss....
nu ska jag vänta på att de blir mat sen ska jag till kungsberg med fanny , ska bli skojjit :) vi kanske träffar på malin och agnes där oxå ..när jag kommer hem ska jag duscha sen om jag hinner blir de lite bloggande!! men nu ska jag kolla på andra bloggar :)

Hare gött !

(har inga bilder på den här datan)


sorry!

sorry... jag har inte haft tid att blogg :S måndan gick så himla fort och igår vette fan vad jag gjorde... men nu bloggar jag. idag har jag vart i skolan suger som vanligt men jag gick från skolan till jernvallen och hade träning. de gick helt okej. sen nu ska jag bara vänta på att min älskade bror kommer hem så vi kan äta och då efter maten ska vi fira han för han blir 17 år idag !!:) säg grattis !!!;) sen ska jag väl sätta mig och blogga lite. sen blire väl sov dags! och sen skola imån. börjar 08.05 och slutar 15.00.

Hare gött!


Duschen here i come

de bidde inge lott säljning vi sålde match program istället. sen vart de julklapssutdelning fick en massage och en traktor . sen blev de träning som var jätte skoj. nu ska jag duscha sen blire slapp framför tv:n. skola imån, men börjar halv 10 så de är ganska skönt. skriver imån m.
Hare gött !
Gammal bild !

50/50 lotter

efter att malin vaknat så satt vi vid datorn lite sen gick vi ner och åt lite brunch.sen åkte jag hem och malin till agnes.
och nu ska ner till göransson nu snart och sälja 50/50 lotter innan bandymatchen. dom möter haparanda. efter ska jag till min kära moster och min kusin och dom ska ha typ nån julklappsutdeling för de va nått med att dom inte gjorde de på julafton. sen blire första fotbollsträningen på länge. och i helgen äre tidningscupen ALLA kommer och kollar :D men nu måste jag göra mig klar.
Hare gött!
missan.., hämtar henne om typ en och en halv vecka !!:)

du är underbar

nu sitter jag på sängkanten och väntar på att malin ska  vakna till liv.
hon är så söt när hon sover!!
sen ska vi väl käka nån slags brunch. men nu så ska jag kolla på nån som har mansmuskler. en tjej asså.
Hare gött!
nyyyår !

myyyyyyyyyyys

Nu har jag och malin kollat klart på filmen och badat bubbelbad, och haft de mysigt!
nu ska vi sova, får se hur länge :D
Hare gött!

I'm just gana take a minute!

Nu ska jag och malin ta oss en liten runda utomhus och kissa lite.. vi är kissis.
sen vet jag inte va vi ska göra skriver senare !

Hare gött !

Filmmys m bästa !!

Nu ska jag ha filmmys m bästa malin!! the last house on the left heter den och de är en skräckis, får se om vi vågar se den;)

hare gött!

VINST!!

Då vart de vinst ännu en gång ! 9-1 till dom bästa.
själv gjorde jag 2 eller 3 mål (STOLT!) haha
resten av dagen ska jag spendera med malin.
jag har ingen anning vad vi ska göra men vi
hittar väl på nå skoj..
Nu ska jag göra lite tacos till lunch!
Hare gött!
MAlin får stå för bilden http://malinlooov.blogg.se

Nu bär de av på match !

Nu ska jag bara ta lite frulle, sen sja vi hämta agnes
sen dra vi på match. ska bli kulkul.

efter matchen har jag ingen anning om vad jag ska göra.

(fast de är innebandymatch)

När vi tvÅ blir eN

Match imån
Plats:Bessemer
Tid:11
Motståndare:söderala aik
KOM OCH KOLLA !!:)

That scooter Show !

KOLLA!!:)
http://www.youtube.com/watch?v=Ng7FfCFszOQ

nytt försök

Hejsan !

Nu gör jag ett nytt försök med mitt bloggande. de är typ min 5e blogg. haha

men nu ska de bli ändring.

hare!


RSS 2.0